Gerų emocijų savaitė

  • Paskelbė : Sandra Jociuvienė
  • Paskelbta: 2024-04-10
  • Kategorija: Aktualijos

Savaitė prasidėjo „Šypsenos“ diena. Nufotografuotos šypsenos sugulė į stendą. Antradienį mokėmės mandagumo. Laiptų pakopas papuošė mandagumo žodžiai. Trečiadienį - „Ramybės“ dieną, atmosferą gimnazijoje kūrė aromaterapija ir relaksacinė muzika. Ketvirtadienį bendruomenės nariai rinkosi prieskonių sėklytes, kurias sodinsime, auginsime ir puoselėsime kaip vertybių sodą. Penktadienį, „Šviesių minčių“ dieną, kiekvienas iš mūsų galėjo išsirinkti savo šios dienos šviesią ir saldžią mintį.

Visą savaitę 5 – 9 klasės dalyvavo „Šauniausios klasės“ konkurse. Mokiniai stengėsi laikytis taisyklių ir susitarimų. Nugalėtojais tapo 8 klasė, antrą vietą užėmė 9 klasė, o trečioji vieta atiteko 6 –okams.

„Gerų emocijų savaitę“ organizavo pagalbos mokiniui specialistės: Asta Kačenauskaitė, Jūratė Amalevičienė, Jolanta Lembertienė. Taip pat dėkojame prisidėjusiems savanoriams prie savaitės organizavimo: Godai Golubavičiūtei, Gabijai Verseckaitei, Ditei Sinickaitei, Deividui Žebrauskui, Linui Gudelevičiui, Martynui Čiumai.

Nuotraukos:
A. Kačenauskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos