Tarptautinis eTwinning projektas “Europe Travelers” (Europos Keliautojai) baigėsi

dalyvavo eTwinning projekte „Europe Travelers“ drauge su partneriais iš Graikijos, Rumunijos, Lenkijos ir Prancūzijos. Projektas prasidėjo prisistatymu partneriams ir talismanų kūrimu, kurie skaitmeniniu būdu keliavo į visas partnerių šalis. Visus mokslo metus buvo vykdomos veiklos, kuriose mokiniai pristatė kūrė projekto logotipą, pristatė savo mokyklą. Kalėdiniu laikotarpiu mokiniai piešė kalėdinius atvirukus su sveikinimais ir išsiuntė partneriams bei gavo sveikinimus patys. Tai pat su partneriais dalinosi tradiciniais kalėdinių patiekalų receptais naudodamiesi internetiniu grafinio dizaino įrankiu Canva.

Dalis veiklų buvo skirtos savo pomėgių, augintinių, mėgstamos muzikos pristatymui informaciją pateikiant interaktyvioje knygoje. Dalyvavo ir vaizdo susitikimuose su partneriais. Dirbdami tarptautinėse grupėse ir naudodamiesi skaitmenine interaktyvia „Jamboard“ lenta kūrė metų kalendorių. Vasario mėnuo buvo skirtas kultūrai per kurį mokiniai atliekant įvairias interaktyvias užduotis susipažino su partnerių žymiais kultūros žmonėmis bei pristatė patys. Bendradarbiaudami vienoje iš pavasario veiklų Zoho Show programinėje įrangoje dalimis kūrė eilėraštį pavadinimu “Europos keliautojai”.

Projektas šiuo metu pateiktas įvertinimui dėl Kokybės Ženklelio Nacionalinei paramos tarnybai.

https://www.canva.com/design/DAF2TGeAKwU/ZQ2pjXdmQa9LRdBFIWvJvQ/edit?utm_content=DAF2TGeAKwU&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

https://view.genially.com/65d0c7c3cdbb11001490a1b2/interactive-content-culture

https://workdrive.zohopublic.eu/show/open/dohb5e0bfb1d6d5ac4a838dc7ddf68cc81d9c

Nuotraukos:
S. Slavinskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos