„FoodEducators“ karjeros diena

  • Paskelbė : Sandra Jociuvienė
  • Paskelbta: 2024-10-14
  • Kategorija: Aktualijos

„FoodEducators“ karjeros dienos pamokoje „Šiuolaikiškas požiūris į maistą“. Renginys vyko Babtuose, Kauno rajone, UAB „Agrokoncerne“.

Renginys buvo skirtas susipažinti su ateities maisto tendencijomis ir suprasti, kaip keičiasi mūsų požiūris į kasdienį maistą.

Mokiniai išklausė tris pranešimus. Arnas Radzevičius, UAB „Agrokoncernas“ komercijos direktorius, skaitė pranešimą „Be I nebus DI“, kuriame buvo nagrinėjama vietos svarba maisto pramonėje. Kristina Šermukšnytė – Alešiūnienė, „AgriFood Lithuania DIH“ direktorė, pristatė temą „Ateities maistas – mūsų lentynose: Pasaulio ir Lietuvos tendencijos“. Dr. Sandrija Čapkauskienė, biomedicinos mokslų daktarė, docentė, dietistė skaitė pranešimą „Cukraus spąstai kasdieniuose ir mėgstamuose produktuose“. Pranešėja atkreipė dėmesį į cukraus kiekį, slypintį dažnai vartojamuose maisto produktuose, ir iškėlė svarbius sveikos mitybos pasirinkimo klausimus.

Karjeros dienos dalyviai buvo pavaišinti sveikais užkandžiais, o renginio pabaigoje Šaulių sąjungos nariai visus vaišino sveikuolišku plovu.

Ši išvyka suteikė vertingų žinių apie šiuolaikines maisto tendencijas ir paskatino susimąstyti apie savo mitybą.

Nuotraukos:
V. Šilkaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos