„FoodEducators“ karjeros diena

  • Paskelbė : Sandra Jociuvienė
  • Paskelbta: 2024-10-14
  • Kategorija: Aktualijos

„FoodEducators“ karjeros dienoje „Šiuolaikiškas požiūris į maistą“. Renginys vyko UAB „Agrokoncerne“ , Babtuose, Kauno rajone.

Renginys buvo skirtas susipažinti su ateities maisto tendencijomis ir suprasti, kaip keičiasi mūsų požiūris į kasdienį maistą.

Mokiniai išklausė tris pranešimus. Arnas Radzevičius, UAB „Agrokoncernas“ komercijos direktorius skaitė pranešimą „Be I nebus DI“, kuriame buvo nagrinėjama vietos svarba maisto pramonėje. Kristina Šermukšnytė – Alešiūnienė, „AgriFood Lithuania DIH“ direktorė pristatė temą: "Ateities maistas – mūsų lentynose: Pasaulio ir Lietuvos tendencijos“. Lektorė pristatė pasaulines ir Lietuvos maisto tendencijas. Dr. Sandrija Čapkauskienė, biomedicinos mokslų daktarė, docentė, dietistė skaitė pranešimą: „Cukraus spąstai kasdieniuose ir mėgstamuose produktuose“.Pranešėja atkreipė dėmesį į cukraus kiekį, slypintį dažnai vartojamuose maisto produktuose, ir iškėlė svarbius klausimus apie sveikos mitybos pasirinkimus.

Karjeros dienos dalyviai buvo pavaišinti sveikais užkandžiais, o renginio pabaigoje šauliai visus vaišino sveikuolišku plovu.

Ši išvyka suteikė vertingų žinių apie šiuolaikines maisto tendencijas ir paskatino susimąstyti apie savo mitybą.

Nuotraukos:
V. Šilkaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos