Knygų pristatymas

  • Paskelbė : Vaidas Grišinas
  • Paskelbta: 2022-05-26
  • Kategorija: Aktualijos

1 a klasės mokiniai sulaukė svečio – Josvainių gimnazijos vokiečių kalbos mokytojos Astos. Į pirmokėlių lietuvių kalbos pamoką ji atvyko su pačios pagamintais dviem veikėjais – saule ir voru, taip išradingai pristatydama J. Marcinkevičiaus knygą ,,Voro vestuvės”. Mokytoja Asta supažindino vaikus ir su dviem vokiškais žodžiais, kuriuos pirmokėliai noriai kartojo. Klausydami mokytojos skaitomos eiliuotos pasakos, mokinukams reikėjo būti itin atidiems, nes, išgirdę žodį ,,saulė” ar ,,voras”, turėdavo juos ir parodyti. Labai dėkojame mokytojai Astai už puikią pamoką, už gražų bendradarbiavimą.

Antrą pamokėlę pirmokai jau patys savo klasės draugams pristatinėjo įdomiausią savo perskaitytą knygą, trumpai aptardami, apie ką knyga, kokie veikėjai, kas labiausiai patiko, kam patartų tą knygą perskaityti. Mokiniai išklausė klasės draugo Dovydo įrašą apie jo perskaitytą knygą, mat, šiuo metu berniukas serga.

Labai džiaugiuosi, kad tokiomis pamokomis ,,nušoviau net kelis zuikius” – pratinu mokinukus pamilti knygas, pasakoti, būti drąsiems, nebijoti viešo kalbėjimo.

Nuotraukos:
Lina Barkauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos